Florin Cîțu: Asta e penală, Orlando!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal Florin Cîțu îl acuză pe Orlando Teodorovici a pierdut 500 de milioane de euro dintr-un împrumut pe care l-a negociat fără mandat.

"Vreau o Românie cu mâinile curate!

Orlando a pierdut 500 de milioane de euro dintr-un împrumut pe care l-a negociat fără mandat.

Pare incredibil dar cel care se prezintă peste ministru de finanțe și viitor candidat la orice funcție liberă în România și UE este primul demnitar PSD lovit de o gaura neagră.

Deși spune că are bani guvern “făra număr” iată ce anunața acum câteva zile.

„Urmează să semnăm un acord cu Banca Mondială, la care lucrăm de câteva luni de zile, a fost negociat. În iulie se aprobă de către boardul Băncii Mondiale. (...) Undeva se face către un miliard de euro. Asta este dorința. (...) Acesta va fi conceptul - o schemă de ajutor de stat prin care medicii de familie, cei 11.000 de medici de familie, să își poată finanța nevoile sau dorințele de a desfășura o anumită activitate. (...)”,

Dupa ce l-a scăpat Valcov din mână Orlando a dat iama în împrumuturi. Fiind un comunist convins nu putea sa ia împrumuturi decat pentru scheme de ajutor de stat.

Dar celebrul finantist are probleme grave. Confundă euro cu dolarii si amețit de aburii succesului personal pierde 500 milioane de euro în cateva zile.

Orlando, cu astfel de declaratii poti să ajungi la puscarie. Hai să-ți arat.

In sedinta de guvern din 12 iunie pe ordinea de zi a fost aprobat acest Memorandum cu tema: Acord de principiu pentru contractarea de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare a unui împrumut pe bază de rezultate (tip PforR), în sectorul sanitar, în valoare de până la echivalentul în euro a 600 mil. USD; și aprobarea notei mandat de negociere a acordului de împrumut

Romanii trebuie sa stie ca pet-ul Viorcai a negociat un imprumut in dolari nu in euro si nu de un miliarde de euro dar de 600 milioane de dolari.

Bomba este alta pentru ca este de asteptat ca un functionar de cariera sa nu stie diferenta dintre euro si dolari. A declarat ca a negociat acest imprumut de cateva luni de zile si urmeaza sa fie aprobat in luna iulie in board ul Bancii Mondiale. DAR, si aici atentie, mandatul pentru negocierea acestui imprumut s-a aprobat in sedinta de guvern din 12 iunie, adica ulterior negocierilor facute de Orlando.

Asta e penală, Orlando!

Ai negociat ce ai vrut tu, chiar așa incurcand euro cu dolari, si abia dupa aceea ai venit sa ceri mandat in guvern. Si tu mai vrei sa candidezi si la toate functiile de conducere libere din Romania si UE.

Uite ce te anunt eu, Orlando. Ca sa nu zici dupa aceea ca nu stiai. Am notat si aceasta ilegalitate pe lista pe care deja am inceput-o pentru tine.

Cand o sa plecați de la guvernare huiduiti de români, tu și restul găstii va trebui să raspundeti personal. Nu mie. Veti raspunde acelor institutii ale statului care se asigura ca nimeni nu este mai presus de lege in Romania.

Eu v-am zis si tie si lui Dragnea ca #NuLuamPrizonieri.", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel