Florin Călinescu: Să FUGI și să te ASCUNZI....

Actorul Florin Călinescu, foarte activ pe rețelele de socializare, nu a ratat ocazia să-și exprime punctul de vedere în legătură cu sindrofia de la Ateneul Român. Călinescu le transmite un mesaj și colegilor de partid ai lui Liviu Dragnea, care a fugit și s-a ascuns exct când liderii europeni erau în România.

"Pentru cei care sunt membri de partid sau simpatizanti psd, zilele astea ar trebui să fie ale rușinii.
Sefului lor i se rupe de România deci și de ei.
Să fugi și să te ascunzi, când grangurii Europei vin la Bucuresti să îti încredințeze președinția continentului, e un gest de mare “bărbătie “politică. Pe care el o exersează doar prin odăile unde mai belește câte un miel pesedist... firea, tutuianu, neacsu, tudose etc si altii care vor urma.
Sau pe la vreo tarla de partid unde adună laptele sălciu al unei turme adusă forțat cu atobuzele la muls.
Cică a plecat ca particular cu gagica. Pe traseu apare și Verona lui Romeo și a Julietei sale...
Shakespeare, daca ar afla, ar da foc respectivei opere...sau ar plasa actiunea în Brazilia, Moscova, Istambul, Tel Aviv si Budapesta si insulele Beline.", a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară încă din 2 ianuarie cu un avion privat pe ruta București – Sofia – Verona. Al treilea om în stat este însoțit de iubita lui, Irina Tănase. Nu este prima dată când Liviu Dragnea își neglijează atribuțiile de serviciu. În ultimii doi ani, ca preşedinte al Camerei, Dragnea a condus doar 20 ședințe de plen, din 217.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22