Florin Călinescu: Guvernul vrea să scape o GAȘCĂ de infractori de PUȘCĂRIE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Florin Călinescu critică pe Facebook  promisiuniunile lui Liviu Dragnea şi nerespectările programului de guvernare al partidului. 

 

"Dezastrul, aşadar, este absolut splendid, pentru că aşa vrea un singur om în ţara asta, preşedintele Partidului Social Democrat“.(...) 
Să spunem clar, nu am nimic personal cu membrii acestui partid, am doar cu un singur cetăţean care pretinde că a scris programul de guvernare la virgulă şi că-l respectă. Ce să respecte... spitale nu s-au construit, şcolile sunt în continuare aşa cum sunt, sistemul de sănătate e aşa cum e... Spunea un medic zilele trecute: «Degeaba s-au mărit lefurile dacă nu ai condiţiile necesare să-ţi desfăşori activitatea» (...). În rest, e un dezastru suprem pe care Liviu Dragnea îl îndeplineşte cu ajutorul unor nătărăi lipsiţi de orice caracter“ 
 „Madam Dăncilă spunea la sfârşitul anului trecut că dacă nu se vor face 100 de kilometri de autostradă, toată conducerea Ministerului va fi demisă. Deci, niciun pic de demnitate politică sau administrativă, un minimum de respect pentru cetăţeni. Deci, n-a demis pe nimeni până acum. Vine şi Tăriceanu şi spune «În 2019 vom face 180-190 de kilometri de autostradă», cu o atitudine schimbată, căci domnia sa se simte «prezidenţiabil». Deci, atât de multă miştocăreală, atât de multă nepăsare. Şi asta pentru că se poate. Pentru că nimeni nu ţine socoteala pe un răboj“. 
 
Deci, singura activitate a acestui Guvern este să scape o gaşcă de infractori de puşcărie. De dimineaţă până seara, asta este singura lor grijă. De Tudorel Toader, care stă pe vreo 500-600 de milioane, călcându-şi pe orice demnitate, nici nu mai vorbesc (...). Există totuşi o speranţă că justiţia îşi va urma cursul, căci eu cred că judecătorii, în afară de câţiva oportunişti care au fost promovaţi pe ici pe acolo în fruntea sub-organismelor acestui domeniu, masa judecătorească este alcătuită din cetăţeni cu onorabilitate“, a spus Florin Călinescu.
 
[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel