Florin Călinescu: Jandarmii pot fi tratați ca DEZERTORI și să-i judecăm în TRIBUNALE MILITARE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Parchetul Militar s-a sesizat în cazul jandarmilor care și-au acoperit numărul de indentificare de pe cască cu bandă neagră, la protestul din 10 august din Piața Victoriei.

Șeful Jandarmeriei, Ionuţ Sindile, a fost azi la Parchet.

Florin Călinescu  scrie pe pagina personală de Facebook că jandarmii care au indicativul acoperit: să fie judecaţi ca dezertori.

"Carmensita (n.r - Carmen Dan ), vezi ce înseamnă să ai un dobitoc pe post de șef.
Deci, Livulică, chiar dacă eşti ocupat acum să aşezi bun platnicii, din bugetu’ de stat, la mesele de nuntă şi pe mine mă mănâncă la livretu’ militar să aflu la ce masă şi lângă cine îi pui pe Bădălău, Tudose şi Abramburica, de exemplu...că doar nu o sa-i plasezi lângă Arsene şi coclitu ăla de la Vaslui, aş vrea ca şi cetăţean plătitor de taxe să-i tratăm ca dezertori şi să-i judecăm în tribunale militare pe toţi cei care şi-au acoperit matricola în măcelul din 10 august.

Este inadmisibil ca militar român să-ţi ascunzi identitatea atunci cănd anihilizezi duşmanul. În cazul de faţă, tot român. Şi să nu aud gargară că au fost agresori acolo.

Bunicul meu, jandar, avea o vorba: Treaba bandiţilor e să fie bandiţi. Treaba noastră, a jandarilor e să-i prindem, zicea el", a scris  Călinescu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel