Florian Coldea, mesaj cifrat pentru "Iuda": Trădătorii au parte de un sfârșit tragic, ca celebrul personaj biblic

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florin Coldea, a transmis un mesaj cifrat trădătorilor, pe care i-a asimuit cu Iuda, fără să-i numească. De această dată, avertizează Coldea, care promite că mai vine la Parlament până se vor lămuri toate chestiunile. Florian Coldea este pentru a doua oară la Comisia SRI, ambele audieri depățind șapte ore de întrebări și răspunsuri. Ca și prima oară, Coldea a ținut o declarație de presă, fără a răspunde însă la întrebări.

Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care în urmă cu 2000 de ani a trădat pentru 30 arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Ca orice trădător, acesta a avut parte de un sfârșit tragic.

Din aceste motive constat că unii în mod vizibil practică acest lucru cu interesele statului român, ba mai mult, fac un titlu de glorie din faptul că au trădat interesele statului și ale instituțiilor statului.

Acești oameni afectează instituțiile statutului român și capacitatea de apărare a instituțiilor statului.

Vă invit și pe această cale să reflectăm la povestea acestui personaj public. Vom reveni cu explicații pe măsură ce vom lămuri și alte aspecte cu membrii Comisiei”, a spus Coldea după audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel