Fiul și-a dat foc în mașină, ÎN DIRECT. Reacția ȘOCANTĂ a tatălui plecat în Italia - „Timp de 26 de ani am crescut un șarpe“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tatăl băiatuluic are și-a dat foc în direct în mașină sub un pod de pe Autostrada Soarelui face declarații șocante. Acesta îi răspunde fiului său chiar la postare în care tânărul încerca să își pună capăt zilelor.

Un tânăr de 26 de ani din Medgidia, județul Constanța, al cărui tată a plecat la muncă în Italia, a încercat, ieri să se sinucidă, dându-și foc în propria mașină sub un pod de pe Autostrada Soarelui. 

Sătul de jignirile tatălui, acesta i-a lăsat un ultim mesaj părintelui său, cu puțin timp înainte de a recurge la gestul disperat. „Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți, nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu ca sunt un laș dar nu știu ce altceva sa fac”, a scris Adrian L. pe Facebook înainte de a se incnedia în autoturism.

Citește și: Un tânăr al cărui tată a plecat la MUNCĂ în Italia s-a SINUCIS. A intrat LIVE pe facebook și și-a dat FOC. Video

Reacția tatălui este însă una cu totul surprinzătoare. Bărbatul i-a comentat chiar fiului la filmulețul postat în care încerca să își ia viața: „Cu acordul și permisiunea voastră acest "nenorocit" de tata care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinți“, este mesajul halucinant postat de Costinel L ca răspuns pe Facebook, fiului său.

„Esti fratele meu, dar tu ai distrus copilul. Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plateasca pe măsura faptelor“, i-a răspuns la comentariu Lenuța A, care pare a fi chiar sora bărbatului plecat în Italia ..

Tânărul avea aspirații mari: voia să navige, dar își dorea și o carieră militară. El a fost transportat la spital în stare critică, după ce un martor a sesizat tragedia. Acum, se zbate între viață și moarte pe patul de spital, la Terapie Intensivă, având arsuri de grad 3 pe 90% din suprafața corpului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel