Firma lui Ștefan Dragnea, fiul șefului PSD, a scumpit carnea de porc cu 10 %

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea e supărat că deși PSD a crescut pensile și salariile inflația a ajuns la 5%. Așa cum a declarat intr-o emisiune tv de vină sunt companiile străine care au mărit prețurile subminând creșterile lui Dragnea, și nu politicile PSD.

 „E vorba de unele politici de cartel făcute de unii operatori economici cu capital străin în România. Deci, nu e din cauza Guvernului. Noi importăm 70% din UE şi constatăm că aici au crescut prețurile la bunurile pe care le importăm. Sigur că am constatat că aceste companii cu capital străin, când au văzut că veniturile românilor cresc – şi salarii, şi pensii -, şi-au zis hai să mărim şi noi preţurile”.

Dar, ziariștii de la recorder.ro  au fost curioși  să  vadă dacăt firma fiului său de porci a crecut prețurile sau doar companiile străine îi jecmănesc pe români.

SC Ferma Salcia SA, unde fiul lui Dragnea este acționar cu 90% , se ocupă cu creșterea porcilor și are 12 magazine de desfacere a preparatelor din carne de porc în Teleorman, Olt și București și  livrează preparate din carne și către instituții finanțate din bani.

Dar, surpriză, ziariștii de la recorder au descoperit că  au crescut  prețurile și la Ștefan  Dragnea : în februarie 2017, Ferma Salcia a vândut cremwusti de porc către Grădiniția Nr.6 din Alexandria la prețul de 12.84 lei kilogramul. În martie, prețul a crescut la 13.48 de lei, iar în septembrie tot Grădiniția Nr.6 a cumpărat de la firma lui Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, cremwusti de porc  la 14.16 lei per kilogram. O creștere de 1.32 de lei pe kilogram în numai câteva luni: aproximativ 10 %! A crescut și prețul la carne tocată, cu circa 7 %.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel