Gabriela Firea, noua șefă a PSD București

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a fost aleasă, luni, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al PSD București. Primarul general al Capitalei a declarat, după anunțarea votului, că se bucură că la sediul central al partidului „nu se mai urzesc planuri nefaste” pentru Capitală.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a candidat, luni, pentru şefia Organizaţiei PSD Bucureşti, funcție pe care a și câștigat-o. La întâlnirea de luni, care are loc la Sala Dalles, participă şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

"Ce am făcut în patru ani de mandat interimar? Împreună cu colegii mei, am dat testul alegerilor locale cu succes. În București, am câștigat toate primăriile de Sector. Peste 45% PSD în București, în urmă cu 3 ani și jumătate este un scor foarte bun pe care vrem să-l reedităm. Suportăm o opoziție distructivă, care nu fac nimic. Inventează tot felul de știri toxice. Se pune problema ce ar fi mai bine pentru Capitală. Eu spun sincer că nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni. Noi avem 4,5 milioane de oameni în București" a spus Gabriela Firea.

„"iua de azi și momentul pe care l-am trăit împreună nu ar fi putut avea loc dacă după 10 amânări în 4 ani actuala conducere a partidului nu ar fi acceptat să organizăm conferință de alegeri la București. Asta este, din păcate, situația și tristul adevăr. Atât eu și colegii mei care ieșisem din mandat, pentru că termenul era depășit, a trebuit să suportăm umilința de a ni se amâna lună de lună, an de an organizarea unei conferințe pentru a avea legitimitate. Nu spun că în calitate de președinte interimar nu mi-am făcut treaba. Mi-am făcut-o atât eu, cât și colegii mei, președinții de la sectoare. Dar cred că era un semnal acolo undeva. La București nu se dorea să fim o organizație unită, închegată, dezbinarea a folosit", a mai spus Gabriela Firea, după ce a fost aleasă în funcția de lider al PSD Bucureți, în conferința de alegeri de luni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel