Firea, nou atac devastator: Dragnea i-a permis să mă atace. Jigniri dure

Narcis Popa / 2 sep 2018, 21:36 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea spune că a fost atacată în CEX de un deputat care nu este membru al Comitetului, la îndemnul lui Dragnea. 

Gabriela Firea a lansat un nou atac în această seară: ea spune că un deputat care nu este membru al Comitetului Executiv i s-a permis să ia cuvântul deși nu avea dreptul, iar Liviu Dragnea l-ar fi încurajat să o contrazică, în loc să-i oprească microfonul.

"M-au sunat colegi să-mi spună că am dreptate, dar că nu este momentul să arate susținerea pentru argumentele mele. Nu a fost un succes fulminat al lui Dragnea împotriva mea, așa cum s-a prezentat la televizor. Au fost foarte puțini care m-au atacat. Restul colegilor care au intervenit au fost extrem de echilibrați, iar foarte mulți nu au luat cuvântul. Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime față de vicepreședinți ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanți ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmații neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul și l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeași persoană a luat o atitudine nedemnă față de cei de la Bruxelles, total nepotrivită. Acum, vine oricine și nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne și incorecte față de oficialii europeni. Eu sunt convinsă că majoritatea colegilor mei nu gândesc ca acel coleg lăsat să vorbească de domnul Dragnea în CEX. Tot eu am luat cuvântul și am spus că nu este corect ceea ce se afirmă," a spus Gabriela Firea la România TV.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy