Firea, chemată la RAPORT, după dezvăluirile bombă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Firea
Firea

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi o cheamă la raport pe Gabriela Firea, după ce primarul General al Capitalei a declarat că omul din spatele violențelor din 10 august este chiar Liviu Dragnea. 

Ovidiu Raețchi, vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, este de părere că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui audiată în cadrul comisiei, după ce aceasta a vorbit despre implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea protestelor de pe 10 august:

"Am citit afirmațiile foarte grave ale Gabrielei Firea privind implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea violentă din 10 august: . Consider că sunt declarații foarte serioase, cu implicații pentru siguranța națională și ordinea publică. Cred că doamna Firea trebuie invitată la Comisia de Apărare pentru a oferi detalii despre interesele politice din spatele represiunii din august. Nu poți spune că "nu vrei să dai detalii" pe o temă atât de serioasă. Voi cere oficial chiar astăzi biroului Comisiei pentru Apărare convocarea Primarului General al Capitalei", a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel