Fiica lui Gheorghe Dincă rupe TĂCEREA. Ce spune despre implicarea sa într-o rețea de traficanți

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, vineri, că nimic din ceea ce s-a spus în ultima vreme despre ea nu este adevărat și va răspunde în fața anchetatorilor când va fi solicitată. 

Întrebată dacă a păstrat legătura cu tatăl său și dacă are legătură cu ceea ce se întâmplă în ultimele zile la Caracal, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a negat.

„Nu, nu am nicio legătură".

De asemenea, întrebată dacă afirmațiile omului de afaceri din Arad potrivit cărora le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare, sunt adevărate, Daniela Dincă a spus că nu este nimic adevărat.

"Nu este nimic adevărat. Toate declarațiile în aceste cazuri le voi face în fața procurorilor, atunci când voi fi solicitată. Absolut nimic nu este adevărat", a mai spus Daniela Dincă.

Un om de afaceri din Arad, care o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuși să dea declarații în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea și aparate de cafea, a declarat că o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârșitul anului 2015.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel