Fiica lui Gheorghe Dincă pleacă de urgență în Italia, în plin scandal, după ce fratele ei e cercetat penal

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În plin scandal, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă - bărbatul din Caracal acuzat că le-ar fi răpit, violat și apoi ucis pe Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu - anunță că pleacă în Italia.

Recent, fratele ei a intrat în vizorul oamenilor legii și este cercetat sub control judiciar, după ce a agresat mai mulți jurnaliști și a spart mai multe echipamente video. Unul dintre jurnaliștii implicați s-a ales cu capul spart, având nevoie de îngrijiri medicale, la spital.

Sora lui, Daniela, a încercat să își apere fratele, afirmând că nu ar fi fost vorba despre agresiuni fizice, ci doar niște contre verbale și îmbrânceli, iar jurnaliștii s-au rănit după ce s-ar fi împiedicat și au căzut.

Citește și: Fiul lui Gheorghe Dincă, sub control judiciar după agresarea jurnaliștilor. Un cameraman, în spital din cauza loviturilor primite

La puțin timp de la scandal, însă, fiica lui Gheorghe Dincă a luat o decizie șoc! Sătulă să dea explicații, Daniela a ales să părăsească țara! ”A plecat în Italia, consideră că trebuie să se mai liniștească, că nu mai poate suporta ce se întâmplă, mai ales că ea, ca și rudă a lui Gheorghe Dincă, nu este vinovată de faptele comise de tatăl său. Nu mai rezistă deloc...”, au dezvăluit apropiații săi pentru un post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel