Fiica de 15 ani a unei românce din Italia, violată de un afacerist în timp ce se afla în vacanță în România

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Scandalul violurilor de la Gorj ia amploare. Orgii cu minore, droguri și amenințări cu moartea, toate acestea reies din mai multe înregistrări șocante.  

Laurențiu Maronidis, un afacerist în vârstă de 47 de ani a fost filmat în timp ce întreține relații sexuale cu două minore, la piscina pe care o are. Se pare însă că cercul suspecților este mai mare și include mai multe VIP-uri din județ, relatează Realitatea PLUS.

Conversația telefonică dintre mama uneia dintre victime și afaceristul Laurențiu Maronidis arată că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu are niciun regret. Aceste îi recunoaște senin femeii că fata de doar 15 ani i-a luat mințile. Ba mai mult, spune că a fost prins chiar și de soția sa.

Într-o altă conversație telefonică o altă adolescentă relatează ororile pe care le-a văzut la una dintre petrecerile de la piscină.

Părinții minorei respective sunt despărțiți. Ea trăiește cu mama, în Italia, și a venit să stea cu tatăl ei, în vacanță, pentru trei săptămâni. Tatăl se recomandă șef la cabinetul parlamentarului PNL Gheorghe Pecingină, iar de profesie este vânzător ambulant de parfumuri.

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, acuzat de sex cu minore, rămâne în continuare în arest preventiv, potrivit sursei citate.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel