Fifor, mesaj înainte de Congresul PSD: "Să trecem la treabă pentru reconstrucția partidului"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Purtător de cuvânt al social democraților, Mihai Fifor, transmite colegilor un mesaj pe Facebook, spunând că dacă va câștiga funcția de secretar general al PSD la congresul de sâmbătă, îi va chema pe toți să facă o echipă performantă și să lasă la o parte orgoliile. 

"Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sunat să îmi spună că mă susțin în competiția in care m-am inscris la Congres, respectiv cea pentru funcția de secretar general al partidului. Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor. Tocmai de aceea, fac un apel și la contracandidații mei, ca indiferent cine va câștiga, să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale", a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

"Dacă voi câștiga aceasta competitie onoranta, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, să lasam orice orgolii deoparte si împreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstrucția partidului nostru. Partidul are nevoie de fiecare membru al sau, de fiecare militant, de simpatizantii sai, partidul are nevoie sa se reintoarca la oamenii care ne-au acordat atata incredere in 2016", mai scris Fifor.

Purtător de cuvânt al social democraților, Mihai Fifor,și-a anunțat candidatura pentru funcția de secretar general al PSD, a congresul de sâmbătă, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel