Fifor, despre noul caz "Caracal": "Cine a greşit pleacă acasă"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunţă că trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un poliţist i-a spus unei tinere că nu are echipaje de Poliţie disponibile. „Cine a greşit pleacă acasă”, a spus Fifor.

„Nu am niciun fel de toleranţă faţă de astfel de situaţii. Luni dimineaţa Corpul de Control al Ministerului de Interne va fi prezent la Vrancea pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo. De îndată ce vom avea rezultatele acestui control, le vom face publice. Dacă s-a greşit, cine a greşit pleacă acasă", a declarat Mihai Fifor.

La aceeaşi conferinţă de presă, susţinută la Iaşi, premierul Viorica Dăncilă a declarat că îşi menţine declaraţi potrivit căreia va duce un adevărat război împotriva criminalităţii.

Joi, poliţiştii din Vrancea au început o anchetă, după ce o fată a sunat la 112 şi ar fi cerut ajutor, iar un dispecer i-ar fi răspuns că nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenţă.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducerea a dispus verificări prin structura specializată, structura de control intern, urmând ca în funcţie de rezultatul verificărilor să se dispună măsurile legale care se impun", declara purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, o tânără judeţul Vrancea a sunat la 122 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor, dar poliţista i-ar fi spus că nu are echipaje disponibile. Poliţista i-ar fi spus fetei că nu ştie în cât timp poate să direcţioneze un echipaj către locul apelului, deoarece poliţiştii sunt angrenaţi în mai multe misiuni, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel