Fifor, despre jandarmi: "Nu poţi să stai să cauţi în telefon în agendă"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, joi, că a solicitat lămuriri despre cum a fost cerut ajutorul jandarmilor la Caracal, precizând că i s-a spus că s-a acţionat "în virtutea unei relaţii de prietenie", catalogând atitudinea drept una neprofesionistă.

"Am făcut aseară (miercuri seară -n.r.) o discuţie cu împuternicitul la jandarmi, mi-a explicat despre ce a fost vorba, am înţeles că s-a sunat în virtutea unei relaţii de prietenie către cei de la Craiova şi omul acela a spus <>, cum e firesc, dacă ai nevoie de sprijinul jandarmilor. S-a clarificat chestiunea aceasta, s-a sunat la jandarmi la Olt şi a fost sprijin. Categoric, nu e o manieră profesionistă de lucru. Nu poţi să stai să cauţi în telefon în agendă, să vezi şi hai să îl suni eu pe cutare, că îl cunosc şi trimite-mi şi mie 10 jandarmi", a declarart Mihai Fifor.

Detaliile despre ajutorul cerut de Poliţie jandarmilor ar apărea în raportul Ministerului Afacerilor Interne despre acest caz, prezentat în CSAT, raport care nu a fost făcut însă public de MAI, până la ora transmiterii ştirii.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne a anunţat că o să aibă în decursul zilei de joi şi o discuţie cu comandantul jandarmilor, pentru a vedea exact cum au decurs lucrurile, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel