Fetiţă româncă de numai patru ani, înjunghiată: "Mami m-a tăiat!" A lăsat-o să zacă singură în casă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O fetiţă de 4 ani a fost grav rănită după ce, sâmbătă, la Medgidia, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen de către mama sa, minora fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, fetiţa prezenta două plăgi produse prin înjunghiere. După ce iniţial a fost transportată cu ambulanţa de acasă, la Spitalul Medgidia, micuţa a fost preluată de elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că mama minorei, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită de poliţişti şi condusă la sediul Poliţiei Medgidia.

"Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 4 ani, s-ar afla înjunghiată, la domiciliul său din municipiul Medgidia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că minora ar fi fost înjunghiată de către mama sa, de 28 de ani, care ar fi părăsit locuinţa după comiterea faptei. Aceasta a fost găsită de poliţişti şi condusă la sediul Poliţiei municipiului Medgidia. Cercetările continuă, în vederea încadrării faptei şi luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ.

Surse din anturajul suspectei au declarat că aceasta ar practica prostituţia şi ar obişnui să consume alcool şi droguri. Minora ar fi spus că "mami m-a tăiat". Femeia de 28 de ani şi-ar fi motivat gestul susţinând că fetiţa făcea prea multă gălăgie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel