Fetiță româncă de cinci ani, accidentată de un biciclist minor. Poliţiştii cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea sa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
foto: ilustrativ
foto: ilustrativ

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui biciclist minor care ar fi accidentat, sâmbătă după-amiază, o fetiţă de cinci ani, părăsind apoi locul evenimentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 18,30, în parcul situat în spatele bisericii din cartierul Valea Aurie, fetiţa de cinci ani fiind rănită de biciclistul care, până la sosirea poliţiei, a fugit de la locul evenimentului.

Din informaţiile obţinute de poliţiştii rutieri, se pare că biciclistul ar avea vârsta de 13 ani, purta un tricou alb şi pantaloni negri, s-ar numi "Alex" şi ar fi condus o bicicletă albastru cu roşu, posibil având ataşat un motor electric.

Cetăţenii sunt rugaţi ca, orice informaţii deţin referitor la acest accident rutier, să le comunicace poliţiştilor rutieri apelând numărul de telefon 0269/208211, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel