Fetiță româncă de 13 ani, lovită de tren

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a traversat neregulamentar calea ferată dintr-o gară din Bacău şi a fost lovită de o locomotivă. 

Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe imagini se observă cum fetiţa sare un gard despărţitor, iar apoi, fără să se asigure, încearcă să traverseze calea ferată, deşi locomotiva era la doar câţiva metri. 

"La data de 25 Ianuarie a.c, poliţiştii Postului de Poliţie T.F Bacău, în timp ce desfăşurau activităţi specifice la peronul staţiei CFR Bacău, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, o locomotivă izolată, aflată în mers, a surprins şi accidentat o tânără care traversa calea ferată.

Poliţiştii au stabilit că, o minoră de 13 ani, din Bacău ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia II, după care ar fi escaladat gardul despărţitor al celor două linii şi fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei I, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de locomotivă.

La faţa locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale şi au transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi", a transmis IPJ Bacău. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel