Fetiță dispărută în urmă cu aproape 3 ani, găsită în viață într-o cameră secretă sub o scară

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia. O fetiță a fost bătută în repetate rânduri de mama și fratele ei. Accesul familiei a fost intezis
Italia. O fetiță a fost bătută în repetate rânduri de mama și fratele ei. Accesul familiei a fost intezis

O fetiță care a dispărut în 2019 a fost găsită în viață, într-o cameră secretă sub o scară, anunță poliția din statul american New York, conform BBC. Paislee Shultis, acum în vârstă de șase ani, a fost descoperită într-o casă din orașul Saugerties, în urma unor căutări efectuate luni. Ea este sănătoasă și a mers la tutorele ei legal, împreună cu sora ei mai mare, spune poliția.

Părinții ei, care nu mai dețin custodia copilului, au fost acuzați de intervenție asupra custodiei și de punerea în pericol a bunăstării unui copil.

Paislee a fost dată dispărută din comitatul Tioga, New York, în iulie 2019, potrivit unui comunicat al poliției. Ea avea patru ani.

Autoritățile au crezut la acel moment că a fost răpită de părinții ei, Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani, și Kirk Shultis Jr., în vârstă de 32 de ani.

După ce a primit informații potrivit cărora Paislee era ținută într-un loc ascuns în orașul Saugerties, în comitatul Ulster, poliția a obținut un mandat de percheziție a casei. Proprietatea fusese percheziționată anterior.

Kirk Shultis Sr., în vârstă de 57 de ani, care deține casa, era acolo când poliția a efectuat percheziția și a declarat că nu avea cunoștință despre locul unde se afla Paislee, spune poliția.

Dar la puțin peste o oră de la începerea percheziției, unul dintre detectivi a observat că scările care duc la subsolul casei păreau a fi construite ciudat.

După ce au îndepărtat câteva scânduri, poliția le-a găsit pe Paislee și pe Kimberly Cooper ascunse în ceea ce poliția a descris ca fiind o incintă "mică, rece și umedă".

Paislee a fost examinată de paramedici și este sănătoasă.

Părinții biologici ai lui Paislee pierduseră custodia ei și a surorii sale mai mari înainte de dispariția ei, iar poliția crede că acesta a fost motivul pentru care Paislee a fost răpită.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis Jr. și Kirk Shultis Sr. au fost arestați și acuzați de dispariția lui Paislee. Tatăl și fiul au fost eliberați în așteptarea procesului.

Cooper avea un mandat de arestare neexecutat și, prin urmare, rămâne în închisoarea din Ulster County.

O anchetă este în curs de desfășurare și se așteaptă și alte arestări, se arată în comunicatul poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel