Fetiţă de 5 ani, torturată şi ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o în timp ce era încă în viață!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi dailystar.co.uk, TheSun, lmneuquen.com
Sursa foto: colaj capturi dailystar.co.uk, TheSun, lmneuquen.com

O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost arestată după ce și-ar fi torturat și ucis fiica de 5 ani, în Alagoas, Brazilia. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Oribilul eveniment a avut loc duminică, atunci când bunicul victimei a văzut sânge curgând din scurgerea exterioară și apoi a intrat cu forța în baia unde se aflau mama și fiica ei. El a găsit trupul neînsuflețit al nepoatei sale lângă mama ei, care se ruga, și a chemat imediat poliția.

Ochii fetiței de cinci ani au fost scoși, iar limba ei fusese tăiată. Anchetatorii cred că aceste răni, provocate cu o foarfecă, erau făcute în timp ce micuța era încă în viaț. În fața acestor răni, fetița nu a mai avut nicio șansă și a murit.

 

Mama neagă acuzațiile

 

De asemenea, mama fetiței, care a fost sedată și apoi dusă la secția de poliție din Delmiro Gouveia, Alagoas, ar fi mâncat limba amputată a fiicei sale.

Mama ar fi dat o declarație poliției în dimineața următoare în mai multe limbi, inclusiv în spaniolă. În timpul declarației incoerente, se spune că a negat că a scos ochii fiicei sale sau că și-ar fi pus limba amputată a fiicei în propria gură, informează thesun.co.uk.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel