Fetița MOARTĂ de foame. Avertisment Salvați Copiii: alți trei copii, ÎN PERICOL

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Organizația Salvați Copiii solicită Ministerului Muncii și Justiției Sociale măsuri urgente, având în vedere că în pericol se mai află alți trei copii, cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani.

Salvați Copiii a aflat, cu profundă tristete, din relatările mass-media, despre cazul Dariei, fetița de 1 an și 10 luni din satul Leucușești, comuna Preutești, care și-a pierdut viața, în 26 noiembrie 2018, ca urmare a unor probleme severe de sănătate cauzate de starea de malnutriție la care a fost supusă de către tatal ei, în lipsa mamei plecate la muncă în străinătate.

Salvati Copiii a transmis o adresa catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale prin care solicita o serie de masuri, tinand seama de gravitatea deosebita a acestei situatii si de faptul ca, in grija tatalui, se mai afla trei copii cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani aflati in pericol iminent de a nu putea supravietui nepasarii tatalui si saraciei cronice in care se zbate familia. Gasiti adresa atasata acestui e-mail.

Mai multe detalii despre acest subiect gasiti in infopress-ul atasat. Va stam la dispozitie pentru orice alta informatie va este necesara.

O fetiță de nici doi ani din județul Suceava a murit de foame, fiind hrănită doar cu lapte de vacă și ceai, mama sa fiind plecată la muncă în străinătate, iar tatăl locuind într-o localitate vecină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel