Fetiță de doi ani, decapitată pe Autostradă în această noapte. Înfiorător

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

 O fetiţă de doi ani şi mama ei, în vârstă de 25 de ani, au decedat într-un accident rutier produs în noaptea de luni spre marţi pe autostrada A1, în zona municipiului Piteşti. Fetița a fost pur și simplu decapitată de impactul puternic. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi două echipaje SMURD au intervenit în zona kilometrului 108, la un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Din primele verificări a reieşit că autocamionul ar fi efectuat o manevră de întoarcere după ce s-a încadrat greşit pe autostradă, iar autoturismul nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu remorca, trecând pe sub partea din spate a acesteia.

Fetiţa de doi ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa. Mama sa, aflată pe locul din dreapta faţă, a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, unde ulterior a fost constatat decesul.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost transportat şi şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.

Până la finalizarea intervenţiei, traficul rutier a fost complet blocat pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel