Femeie ucisă în bătaie la Sinaia, de partenerul pe care-l cunoscuse pe internet. Urmau să petreacă un weekend împreună

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a fost omorâtă în bătaie chiar în fața pensiunii din Sinaia, unde urmau să petreacă un weekend împreună. Din câte se pare, aceștia s-au cunoscut pe internet. 

Femeia avea 47 de ani și abia suferise o operație pe creier. Cei doi parteneri au ajuns la Sinaia pentru a se relaxa și pentru recuperarea postoperatorie. Numai că la un moment dat, chiar în fața pensiunii, barbatul a început s-o lovescă pe femeie cu pumnii și picioarele în fața trecătorilor. Aceasta s-a prăbușit inertă pe asfalt.

După ce și-a dat seama ce a făcut, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii și a încercat să fugă. Acesta a fost prins în Comarnic, acolo unde alt șofer a apelat numărul de urgență după ce a văzut un autoturism care circula haotic.

Bărbatul era în stare de ebrietate

 

"La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40 polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au fost sesizați cu privire la faptul că la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență. 

La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel