Femeie, în stare critică. Spitalul nu AVEA anestezist

Narcis Popa |
Data publicării:

 Femeia în vârstă de 34 de ani, în stare critică după o cezariană, a fost dusă cu elicopterul la Iași pentru că spitalul din Târgu Neamț nu avea anestezist după-masa. E a fost stabilizată de medici după o operație în care i s-a scos uterul.

Șeful Secției Obstetrică I a Materității „Cuza Vodă”, Mircea Onofriescu a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că femeia în vârstă de 34 de ani aflată în stare critică după o cezariană a fost adusă în spitalul din Iași pentru că în cel din Târgu Neamț nu era anestezist după-masa.

„Femeia a născut la 9.30, la Târgu Neamț, după cezariană s-au constatat niște modificări importante ale tensiunii. Ei nu au anestezist în cursul după-amiezii, așa că a fost trimisă la noi. Ea a făcut niște complicații pe fondul celei de a doua cezariene. S-a intervenit în urgență, cu toate cele necesare, a trebuit scos uterul, ea avea trei litri de sânge în abdomen", a declarat Mircea Onofriescu.

Femeia se află acum sub supraveghere medicală.

Femeia în vârstă de 34 de ani era în stare critică după o operație de cezariană. Ea a fost dusă, vineri, cu elicopterul din Târgu Neamț la Iași.

Potrivit unor surse medicale, femeia de 34 de ani a născut vineri dimineața prin cezariană, la Spitalul din Târgu Neamț.

După cezariană au apărut complicații, astfel că femeia a fost dusă cu elicopoterul SMURD și mai apoi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă la Iași, la materintatea „Cuza Vodă”.

Femeia a ajuns la Iași în șoc hemorargic, iar o echipă de specialiști ai maternității ieșene au intervenit pentru a-i salva viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel