Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

O crimă a avut loc în Ostia, Italia, în zorii zilei de joi, 4 martie. O femeie în vârstă de 46 de ani a fost găsită moartă pe stradă în Via Marino Fasan.

Inițial, s-a presupus că ar fi fost o sinucidere, dar investigațiile ulterioare au dezvăluit o realitate îngrozitoare: femeia ar fi fost aruncată de la etajul patru al unei clădiri parțial ocupate. Partenerul ei, un bărbat român în vârstă de 41 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de a fi comis acest act brutal.

Angelina Cristiane De Souza Soarez, o cetățeană italo-braziliană cu antecedente penale pentru trafic de droguri, se afla în compania românului în momentul tragic. Locuiau într-o locuință ocupată ilegal și, conform martorilor din zonă, erau adesea implicați în certuri violente. Unii localnici din Via Fasan au declarat că au auzit frecvent scandalurile dintre cei doi.

"Îl auzeam strigând tot timpul, se certa mereu cu ea", au povestit unii locuitori din Via Fasan, conform presei străine.

Se presupune că tragedia a survenit în timpul unei confruntări violente între cei doi, în urma căreia femeia a fost împinsă de la etaj. Deși poate că a încercat să scape, nu a reușit să se salveze din această situație teribilă.

 

Românul a fost prins de poliție și reținut 

 

Este demn de menționat că victima, Angelina Cristiane De Souza Soarez, avea antecedente penale legate de droguri și se pare că suferea și de probleme legate de dependența de substanțe psihoactive, similar cu presupusul său partener. Cu toate acestea, cei doi nu erau figuri notorii în lumea interlopă din cartier.

În urma arestării bărbatului român în vârstă de 41 de ani, care a fost interogat intens în birourile secției de poliție din Lido, acesta va fi prezentat în fața gip-ului pentru audierea de validare. Ancheta continuă pentru a se stabili toate circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel