Femeie de 79 de ani, călcată de mașina de salubrizare: "Am crezut că e sac"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Incident șocant în Turda, județul Cluj, unde o bătrână de 79 de ani a sfârșit sub roțile unei mașini de gunoi.

Femeia era împreună cu soțul și se întorcea de la cumpărături, când, într-un moment de neatenție, a trecut de pe trotuar pe stradă. Atunci a fost lovită puternic de mașina de la salubritate. Prinsă între roți, a fost târâtă câțiva metri pe asfalt, iar echipajul medical nu a mai putut decât sa constate decesul.

Șoferul mașinii care colecta gunoiul nu avea viteză și se deplasa pe marginea drumului încet, pentru ca muncitorii să aibă timp să golească pubelele. Femeia mergea pe lângă trotuar și când a fost izbită, șoferul mașinii de salubritate nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.

"Am luat gunoiul. Numai am văzut că a călcat ceva și am crezut că e sac. Am vrut să îl luam sus și era femeia. N-am mai putut să facem nimic. Cred că a căzut, a alunecat", a spus un gunoier, potrivit Știrile  PRO TV.

Femeie lovită de o mașină de salubritate în Turda

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Aviatorilor. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 10:15, iar pompierii au participat la misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o femeie care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, comunică ISU Cluj.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 10.10, cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Aviatorilor din municipiul Turda.

Din primele date, conducătorul unei autoutilitare de colectare a resturilor menajere, condusă de un bărbat de 54 de ani, ar fi surprins și accidentat o femeie de 79 de ani, care se afla în traversarea străzii.

Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, informează IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel