Femeie de 65 de ani, găsită carbonizată în casă. Incendiul a pornit de la o candelă sau lumânare

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O femeie, în vârstă de 65 de ani, din satul Ostrov a murit, duminică seara, într-un incendiu cauzat cel mai probabil de o lumânare sau candelă lăsată nesupravegheată, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Pentru stingerea focului, pompierii secţiei din oraşul Măcin au intervenit timp de aproape două ore cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ostrov au ajuns primii la locul evenimentului şi au reuşit localizarea incendiului.

Victima a fost găsită în interiorul casei, carbonizată. A ars acoperişul casei şi bunurile din camera în care a fost găsită femeia.

Incendiile de locuință fac tot mai multe victime 

 

În urmă cu câteva zile, Două persoane au murit într-un incendiu care a cuprins o casă din satul dâmbovițean Glogoveanu.

O femeie în vârstă de 83 de ani și fiul acesteia, de 45 de ani, au murit într-un incendiu care a mistuit miercuri seara o casă din satul Glogoveanu, comuna Șelaru, județul Dâmbovița.

„La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Garda Vișina cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și de la Detașamentul Găești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Echipajele de pompieri sosite la locul evenimentului au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 50 mp”, a transmis ISU Dâmbovița, potrivit Știrile PRO TV.

Pompierii care au intrat în casă au găsit-o întâi moartă pe bătrână, iar apoi și pe fiul acesteia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel