Femeia din Ploiești care era live pe Facebok în timp ce gemenii săi au căzut de la etajul 10, condamnată la închisoare cu suspendare

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Mama gemenilor în vârstă de doi ani și două luni care au murit în vara anului trecut după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti a fost condamnată, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, decizia nefiind definitivă.

Judecătoria Ploieşti a condamnat-o pe femeie la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de cinci ani. De asemenea, instanţa îi interzice exercitarea mai multor drepturi, inclusiv cel de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, părintești şi de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani.

Instanța menţine măsura obligării la tratament medical "până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol".

Decizia nu este definitivă.

Anterior, Judecătoria Ploieşti a admis o acţiune introdusă de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova care a solicitat în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii, care mai are un băieţel de şase ani.

În luna august a anului trecut, cei doi gemeni ai femeii - un băieţel şi o fetiţă de 2 ani şi 2 luni - au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, iar tragedia s-a produs în timp ce mama lor ar fi făcut live pe Facebook dintr-o altă cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel