Cîțu: Fără sancțiuni, PSD+ALDE+UDMR scot România din UE până în 2020!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal, Florin Cîțu,  spune că "Fara sanctiuni, PSD+ALDE+UDMR scot Romania din UE pana in 2020. Atât timp cât Comisia Europeană nu va condiționa fondurile europene de respectarea statului de drept, Dragnea si Tăriceanu alături de cei care îi susțin în Parlament vor continua să instaureze dictatura în România."

"Fara sanctiuni, PSD+ALDE+UDMR scot Romania din UE pana in 2020!

Atât timp cât Comisia Europeană nu va condiționa fondurile europene de respectarea statului de drept, Dragnea si Tăriceanu alături de cei care îi susțin în Parlament vor continua să instaureze dictatura în România.

Atat timp cât acționarul Bancii Transilvania, BERD, care a pierdut 30% datorită deciziilor criminale din OUG 114 accepta să mai discute cu ministrul finantelor publice din Romania în loc sa-l dea în judecată pentru pierderi, cel din urma va continua să dea ordonanțe care să omoare economia și prin care statul preia si mai mult controlul.

Guvernul României trebuie sa iîteleaga ca exista consecinte imediate și dure pentru astfel de decizii. Da, investitorii au reactionat și finanteaza România scump și foarte rar. Dar este nevoie de mai mult.

Este nevoie de reactii clare si dure din partea partenerilor strategici impotriva acestor infractori. Nu mai este timp pentru diplomatie.

Cum pot ceilalti ministri de finante să stea la masa cu un ministru care calcă în picioare Tratatul de Functionare, Pactul Fiscal, submineaza independenta politicii monetare si cel mai grav nu respecta legile care reglementeaza sectorul sau (legea finantelor publice si legea responsabilitatii fiscale)?

In acelasi timp, a venit si momentul adevarului pentru romani. Incep doi ani de alegeri.

PSD+ALDE si UDMR au arătat cum se poziționează față de români, față de independența justitiei față de economia de piată.

Ii intereseaza doar romanii din sectorul bugetar si mai ales cei care sunt acolo prin legatura cu partidul.

Ii intereseaza independenta justitiei doar cand trebuie sa scape de dosare, in rest se folosec de justitie pentru a-si ascunde averile personale, a-si retroceda proprietati pe care nu le-au avut niciodata, a-si proteja interesele de partid.

In ceea ce priveste economia de piata, aici nu se mai ascund. Actiunile PSD+ALDE+UDMR din ultimii doi ani au aratat ca doresc interventia statului asupra fiecarui aspect din economie. Plafonari de preturi, inclusiv dobanzi, controlul strict al circulatiei fortei de munca si a capitalului, supraimpozitarea sectoarelor dinamice din economie, distrugerea sectoarele care folosesc tehnologie avansata.

Astazi România respecta doar o mică parte din ceea ce s-a obligat să respecte atunci când a implorat să fie parte din UE. Romania a fost împinsa de facto de PSD+ALDE+UDMR în afara UE.

Planul acestei coalitii este scoaterea Romaniei din UE. Isi vor duce la indeplinire planul daca in urmatorii doi ani romanii decid sa nu mearga la vot sau si mai rau daca inca mai voteaza cu aceasta coalitie toxica PSD+ALDE+UDMR.

Depinde doar de fiecare dintre noi, pana la urma, daca in 2020 Romania este in UE sau in bratele Rusiei si Chinei.

#2020RomaniaLiberala", a scris Florin Câțu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel