Președintele Iohannis și soția sa, la recepția de la Palatul Buckingham

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Prima fotografie a președintelui Iohnnis și a soției acestuia la Londra a fost postată pe Facebook de un internaut.

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au participat la recepția de seara trecută, organizată la Palatul Buckingham. Evenimentul a fost dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, la care președintele României a fost invitat.

Carmen Iohannis a purtat o rochie roșie, lungă, cu mâneci transparente. Vizita la Londra nu a mai inclus și întâlnirea programată cu premierul Marii Britanii, fiind anulată, la solicitarea Theresei May.

"Vă informăm că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce țin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că ședința de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfășurare", a precizat, miercuri, Administrația Prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel