Faliment Realitatea. Denise Rifai: "Domnilor PSD-iști, mai ușor cu șampania, că s-ar putea să vă vină înapoi"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Denise Rifai reacționează după anunțul lui Cozmin Gușă, potrivit căruia Realitatea TV a intrat oficial în faliment. 

Moderatorul emisiunii "Legile Puterii", Denise Rifai, a reacționat după ce Cozmin Gușă a anunțat falimentul postului Realitatea TV. 

"Eu refuz să cred că PSD va reuși să pună bocancul și pe gâtul nostru. Eu refuz să cred că Realitatea TV, așa cum este ea în faliment, se va închide. Noi n-o să cedăm. Nimic nu e de vânzare. Eu nu am de când să plec de la Realitatea. Toți cei care ne urmăresc trebuie să înțeleagă că împreună o să luptăm până la capăt, de data asta. Nici Realitatea nu se predă, nici țara asta nu se predă.

O să găsim o variantă să ajungem în continuare în casele oamenilor. Sunt cele mai proaste vești pe care mă așteptam să le primesc vreodată. Oficial, Realitatea Media e în faliment. Domnilor de la PSD, mai ușor cu șampania, că s-ar putea să vă vină înapoi. 

Această gașcă de ghiolbani care a capturat PSD, Guvernul României și toată țara reușesc, pare, să aducă Realitatea Media acolo unde și-au dorit inițial, adică în faliment", a spus moderatoarea "Legile Puterii", imediat după intervenția lui Cozmin Gușă.

Realitatea Media a intrat oficial în faliment. Anunțul a fost făcut de Cozmin Gușă, în direct prin telefon în cadrul emsiunii moderată de Denise Rifai. 

"Justiția a decis în urmă cu o oră ca Realitatea Media să intre în faliment. Se pare ca statul paralel și Dragnea au obținut această victorie. Coldea și Dragnea și-au văzut visul cu ochii. Este o decizie definitivă și irevocabilă", a spus Gușă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel