Fake News cu Alexandru Cumpănașu. Internauții au căzut în CAPCANĂ

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

După ce pe internet a circulat o fotografie reală cu Alexandru Cumpănașu, care i-a revoltat pe mulți, acesta fiind surprins dansând la Iași în turneul pentru lansarea candidaturii, de această dată pe grupuri este distribuită o fotografie falsă, fiind evident faptul că este una modificată, însă mai mulți internauți au căzut în capcană și nu și-au dat seama. 

Alexandru Cumpănașu a stârnit controverse puternice la Iași și mulți l-au criticat pentru atitudinea pe care a avut-o, acolo unde a dansat în hore sau chiar în cuplu, deși INML a confirmat că în butoiul de la casa groazei din Caracal au fost identificate resturile nepoatei sale, Alexandra Măceșanu. Atunci a fost publicată o fotografie REALĂ și inclusiv clipuri video cu Alexandru Cumpănașu dansând la Iași, însă în ultimele ore, pe internet a început să fie distribuită o fotografie FALSĂ cu Cumpănașu alături de un text care susține că acesta ar fi petrecut în club cu două minore. 

Iată fotografia:

(w670)

O parte din utilizatorii de facebook nu și-au dat seama că este o fotografie falsă și au lansat critici la adresa lui Cumpănașu:

Domnica Tudorache: Si mai vrei Presedinte mai animalule?

Marioara Comsa: Intineaza memoria fetitei si impovareaza familia greu incercata prin manifestarile exibitioniste, nefiresti ptr “un unchi indurerat”

Violeta Ion: Nu ma mira nimic la acest individ! Câh!

Trandafir Tutu: LATURA NOTORIE

Florica Mihaescu: Nici nu o cunoștea pe Alexandra,și minte cu nerușinare sa și scuze comportamentul. Știți că el suferă de tragedia neamurilor care probabil nici nu le a văzut până acum. Necazul lor ,trambulina Cumpanasului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel