Exploziv! Dragnea l-a invitat pe Trump în România și i-a promis un miting cu 150.000 de oameni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Codrin Ştefănescu / Facebook
sursa foto: Codrin Ştefănescu / Facebook

Liviu Dragnea l-a invitat pe Donald Trump, printr-o scrisoare, să vină în vizită în România în 2017. Scrisoarea apare în cel mai nou dosar al DNA în care Dragnea  afost trimis în judecată.  

„Am convingerea că prezența dumneavoastră la București va extazia populația. Ne așteptăm să participe mai mult de 150 de mii de oameni”, spunea fostul șef PSD într-o scrisoare transmisă atunci liderului de la Casa Alba. Scrisoarea obținută de Realitatea PLUS apare în cel mai nou dosar trimis în judecată de DNA.

Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și al PSD, l-a invitat pe liderul de la Casa Albă în România și l-a asigurat că prezența sa îi va entuziasma populația, potrivit documentului.

"Aș dori să mă alătur domnului președinte Iohannis în ceea ce privește invitația de a vizita România. Aceasta este o invitație deschisă, dar recomand stabilirea unei date înainte sau după vizita dvs. la Bruxelles, din 25 mai (2017 - N.R.)" i-a scris liderul social-democrat președintelui american. 

"Odată ce ajungeți la București, în numele politicului și al comunității de afaceri, vă invit să vorbiți poporului român și lumii prin intermediul Parlamentului nostru. Mai mult, consider că, în cazul în care susțineți un discurs public în fața unei largi audiențe în Piața Constituției din București, exact în fața clădirii Parlamentului, rezultatul ar fi un succes răsunător. O inițiativă similară a președintelui Bush, în timpul vizitei pe care a efectuat-o în România acum 15 ani, a făcut istorie", a mai scris Dragnea.

"Am convingerea că prezența dvs. la București va extazia populația. La un astfel de eveniment ne putem aștepta să participe mai mult de 150.000 de oameni pe străzi, pentru a sărbători sosirea dvs. Salutări Calde, Liviu Dragnea."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel