Explozie la o fermă din Insula Mare a Brăilei: trei persoane rănite

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs în noaptea de joi spre vineri la o fermă din Insula Mare a Brăilei. Una dintre victime a fost transportată cu ambulanța SMURD la spital. Explozia a fost urmată de un incendiu care nu a provocat pagube însemnate

Potrivit reprezentanților ISU Brăila, incidentul a avut loc în jurul orei 22.00. O persoană a anunțat la numărul unic de urgență 112 că la ferma Vișani din Insula Mare a Brăilei a avut loc o explozie. Din cauza acesteia trei angajați ai fermei au fost răniți, iar la fața locului au fost trimise patru echipaje medicale, trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță și o autospecială SMURD.

Două victime au primit îngrijiri la fermă și au refuzat să fie transportate la spital. A treia, însă, a fost dusă cu mașina SMURD la Spitalul Județean Brăila, având mai multre traumatisme. Incendiul care a urmat exploziei a fost stins de muncitorii fermei, iar pentru trecerea Dunării de către echipajele medicale au fost efectuate curse speciale ale bacului.

Cauza exploziei urmează să fie stabilită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel