Explodează butoiul cu pulbere în cazul CARACAL: „EA este cheia. S-a întâlnit cu LUIZA ACOLO“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Avocatul familiei Melencu, Tonel Popa, face dezvăluiri incredibile în ceea ce o privește pe soția lui Gheorghe Dincă. El crede că femeia s-a întâlnit cu Luiza Melencu în casa de la Caracal.

Avocatul familiei Melencu face dezvăluiri incredibile. Tonel Pop susține că soția lui Gheorghe Dincă i-ar fi fost complice și știe mai multe decât lasă să se înțeleagă.

El crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata ar fi fost sechestrată în casa groazei. „O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal“, a afirmat Tonel Tonel, în direct, la România Tv.

„Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deși încep cu una, după ce li se pun întrebări, vin cu o altă variantă. Li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop, la România TV.

În prezent soția lui Gheorghe Dincă este cercetată penal, pentru suspiciunea de complicitate la omor, în urma sesizării mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni, potrivit DIICOT.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel