Eugen Tomac: "Ciuma roșie lasă în urmă o țară pârjolită. Ne batem în autostrăzi cu țarile bananiere"

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că ''România se bate în statistici cu ţările bananiere la infrastructură''.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că PSD lasă în urmă o ''ţară pârjolită'', subliniind că ''România se bate în statistici cu ţările bananiere la infrastructură''.

"România se bate, în statistici, cu ţările bananiere, la infrastructură. Autostrăzile au devenit un vis prea îndepărtat pentru fiecare cetăţean al acestei ţări. Stăm şi ne mirăm cum toţi vecinii noştri (nu mai vorbim de Vestul Europei) reuşesc să dezvolte reţele întregi de şosele moderne, iar noi dăm în gropi, pe tot teritoriul României", a scris Tomac pe Facebook.

El a menţionat că, "în disperare de cauză, oamenii au început să se organizeze şi să facă presiuni la adresa Guvernului, ca să facă ceva".

"Ne-am săturat de atâtea frustrări pe care le trăim! Chiar şi comisarul european Corina Creţu, care provine tot din PSD, se arată exasperată de indolenţa Guvernului Dăncilă", a spus Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, deşi sunt alocate fonduri foarte generoase de la UE pentru construcţia de autostrăzi, cei din ministere decid să pornească proiecte de infrastructură în parteneriat public-privat.

"Vezi cazul autostrăzii Ploieşti - Braşov sau al autostrăzii Moldovei! Ştim foarte bine că, până acum, toate proiectele PPP au eşuat lamentabil. De ce oare guvernanţii se încăpăţânează să urmeze această cale? Nu există altă explicaţie decât şpaga. Fondurile europene nu pot fi comisionate, sunt prea multe reguli care trebuie respectate, sunt controale la sânge. Aşa că mai bine pesediştii umblă la banii din bugetul propriu, pe care îi administrează şi pe care îi pot căpuşa. Pentru ciuma roşie, infrastructura ţării nu reprezintă interes decât în funcţie de şpaga pe care o pot încasa. Şi aşa suntem blestemaţi de o clică de politicieni oneroşi, care vor lăsa în urmă o ţară pârjolită", a mai susţinut Tomac. 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy