Eugen Terteleac, afirmaţii controversate: "Italia vrea să renunţe la Euro. Deja tipăreşte altă monedă"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Afirmaţii controversate din partea preşedintelui Asociației Românilor din Italia, Eugen Terteleac. Acesta a declarat, într-un interviu televizat, că Italia vrea să renunţe la moneda Euro, ca răspuns la atitudinea Europei în această perioadă.

"IMM-urile și, în general economia italiană, așteaptă suportul din partea statului, care pare să existe, motiv pentru care economia Italiei nu va avea de suferit. În cercurile oamenilor de stat cu care am reușit să vorbesc în această perioadă, se discută tot mai mult o ieșire a Italiei din Europa, nu pe modelul Angliei, ci o ieșire, momentan, din moneda Euro. Italia se pare că în acestă perioadă printează deja moneda națională lira si este posibil ca în perioada imediat următoare să se producă această ruptură.

Acesta este un răspuns la comportamentul Europei în general față de Italia în această perioadă și ne reamintim că au fost sechestrate cantități de măști de care Italia avea neapărat nevoie, asta au făcut-o francezii, nemții și chiar și românii și altele", a declarat Eugen Terteleac, la B1 TV, potrivit DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel