Eugen Teodorovici: „L-am făcut șobolan pe Fifor! Voiam să îi dau o lecție! Spre norocul lui nu l-am găsit”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut „șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenție a acestuia la o televiziune și s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecție de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit.

„Recunosc că l-am făcut şobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia şi m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul", a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri seara, la România Tv.

Citește și Eugen Teodorovici: „ACEASTA ar fi vestea PROASTĂ pentru PSD"

Fostul ministru de Finanțe a explicat și de ce nu a vrut să demisioneze din funcția de conducere pe care o avea în PSD.

Citește și Lia Olguța Vasilescu, DEZVĂLUIRI din CEX: „Nu a plâns și nu a jignit-o nimeni pe Dăncilă, cu atât mai puțin eu"

„Dacă asiguram partea de organizare a Congresului, nici nu participam la acest Congres. Asta a fost motivația mea în fața colegilor de ce nu pot să fac acest pas de a demisiona. Poate sunt un pic mai încăpățânat decât alţi colegi. Ce s-a discutat acolo rămâne acolo. Nu a existat povestea cu Biblia. Demisia doamnei Dăncilă a fost decizia dânsei. Nu a fost nici pe departe ce s-a scris în presă. Nu o să mă duc în instanță", a completat Teodorovici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel