Eugen Teodorovici îi RĂSPUNDE lui Florin Cîțu: „E un act de trădare națională!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
eugen teodorovici facebook
eugen teodorovici facebook

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici i-a răspuns astăzi senatorului PNL Florin Cîțu care a avertizat că se vor mări taxele.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, ministrului Teodorovici i-a fost citată declarația senatorului Cîțu, potrivit căreia vor crește taxele, pentru că Guvernul nu mai are bani pentru salarii și pensii.

„Acest tip de declarație îmi pare cunoscută. Să nu zic neapărat nebunul de serviciu, dar e aceeași persoană. Nici nu trebuie să îi pronunțați numele. E un fel de paria a societății, în sensul cel mai direct. Omul ăsta chiar își dorește răul acestei țări? E un act de trădare națională! Nu sunt vorbe mari, dar asta înțeleg.

Citește și Florin Cîțu: PSD+ALDE ne cresc prețurile!

Lumea să nu își facă nicio grijă nici pentru banii de salarii, pensii sau ce am asumat ca proiecte și investiții. Nu există niciun fel de pericol sau risc risc”, a reacționat Teodorovici.

Întrebat dacă vor crește taxele, Teodorovici a răspuns: „Absolut deloc”.

„Pentru că cineva trebuie să platească împrumuturile cu dobânzile astronomice înapoi, PSD+ALDE vor crește taxele, impozitele, accizele, contribuțiile, dacă mai rămân la guvernare! Nu au bani pentru pensii și salarii. Le plătesc din taxele pe care le impun generațiilor viitoare”, spunea senatorul PNL.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel