Eugen Tedorovici și-a anunțat candidatura pentru președinția PSD

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Teodorovici a anunțat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida la funcția de președinte al PSD.

Eugen Teodorovici a anunțat că își depune candidatura la funcția de președinte al PSD în nume personal, așa cum prevede statutul partidului.

"Am spus că îmi depun candidatura în mod personal pentru funcția de președinte, pentru că astăzi statutul, după cum știți, nu prevede o altă formă de competiție internă, iar în situația în care acest lucru se va schimba, categoric voi avea și eu o echipă pe formula pe care CEX-ul o va decide, astfel încât să fie o echipă cu oameni care vor o schimbare, nu doar pentru partid, ci și pentru țară”, a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

El a spus că vrea să ofere o alternativă la ceea ce „este astăzi PSD”.

"Nu este o luptă între mine și alt coleg din partid, nu este competiția mea. Eu vreau să ofer doar o alternativă la ceea ce astăzi este PSD, conducerea sa, pentru că este despre România, este despre PSD, nu despre Teodorovici, nu despre Ciolacu, nu despre competiția între cei doi”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel