SCANDAL la România TV. Tonel Pop s-a ENERVAT şi a PLECAT din platou

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Româniatv.net
Sursa foto: captură Româniatv.net

Tensiunile pe marginea cazului din Caracal au atins cote nebănuite. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a decis să părăsească studioul România TV, după ce a fost contrat de jurnalistul Ovidiu Zară.

„Azi am văzut câteva file din dosar despre ce au făcut polițiștii. Mi-am dat seama că fetele puteau să fie salvate de cel mai banal om din România. Când veți afla din dosar amănuntele. Câte amănunte a dat Alexandra și nu s-au dus să o salveze. O să fie revoluție!

Dincă nu cred că are remușcări că nu are caracterul. A declarat că îl intimidez că are o problemă cu mine și cu faptul că eu vorbesc despre relațiile lui cu autoritățile. Mi-a făcut morală. Nu vrea să îi pun eu întrebări. Are o problemă personală cu mine. Dincă are niște plăci în care e clar că el se coordonează cu familia. În mod clar ei încearcă să se disculpe unii pe alții. Dincă vrea să-și salveze familia și acceptă orice. Dincă habar nu are cum ar putea să ardă acele două fete. Când îl scoți din poveste nu mai știe ce să zică.

La un moment dat Dincă a fost întrebat de 10-15 ori dacă Luiza mirosea a parfum. Ce or avea de întrebat nu știu. Iar l-au întrebat cred că da mirosea a curat. Iar l-au întrebat da mirosea a parfum, a ceva frumos. Ceva nu e în regulă. Îi induc în cap că l-au atras parfumul cu feromoni. Clar pregătesc lucruri care să îl scape", a declarat Tonel Pop la România TV.

Contrazis de Ovidiu Zară de mai multe ori în timpul emisiunii, Tonel Pop s-a enervat la un moment dat şi a plecat din emisiune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel