Eminent student român, ucis în Marea Britanie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
APEL FĂRĂ PRECEDENT! Poliţia britanică cere ajutorul populaţiei pentru a-l găsi pe şoferul care l-a ucis pe Cosmin Cocora.

Cosmin Cocora, în vârstă de 24 de ani, descris de presa britanică ca un eminent student român care a ales să-și continue studiile universitare la College University din Londra a murit în urma unui teribil accident de circulaţie.

 

Potrivit autorităţilor pe 22 decembrie, la ora 4 dimineata, pe A6 Garstang Road un şofer l-a accidentat mortal pe Cosmin după care a fugit de la locul impactului. Cosmin a fost transportat de urgenţă la spital dar din cauza rănilor suferite la cap a murit la scurt timp.

 

Într-un apel fără precedent, poliţiştii din Lancashire au cerut prin intermediul presei ca orice persoană care poate să ofere informaţii despre conducătorul auto care a produs accidentul să sune de urgenţă la orice secţie de poliţie. De asemenea, autoritățile încearcă să reconstituie ultimele clipe din viața studentului, văzut ultima dată în centrul comercial Preston cu o valiză pe roți, dispărută fără urmă de la locul accidentului.

 

La rândul său, familia îndurerată a transmis presei britanice un mesaj emoţionat în amintirea lui Cosmin: ”Un copil extraordinar, absolvent al University College London, a părăsit această lume prea devreme la vârsta de 24 de ani. Odihneşte-te în pace dragul nostru, noi te vom iubi mereu.”, citează Daily Mail. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel