Eliminare Chefi la Cuțite 30 mai 2023. Eliminatul a fost salvat de amuletă. Bontea l-a vrut în echipă

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Marți a fost o nouă eliminare la Chefi la Cuțite. Gina Pistol a anunțat că din cauza numărului mare de concurenți, ar putea fi eliminați câte doi competitori. 

Prima probă, cea a ghicitorilor, a fost câștigată de Sorin Bontea. Acesta a decis ingredientele cu care vor găti celelalte echipe. 

Veștile nu sunt însă prea bune. Pentru că sunt prea multi concurenți, regulile la eliminare se schimbă puțin: vor fi eliminați câte doi concurenți până la semifinale.

"Nu neapărat de astăzi, dar așa vor putea fi eliminările," a spus Gina Pistol la startul ediției din 30 mai a Chefi la Cuțite. 

În această seară proba a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu. Astfel a reușit să treacă peste cel mai prost început de sezon al Chefi la Cuțite din toată participarea lui. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a obținut nu mai puțin de șapte farfurii. Echipele lui Dumitrescu și Bontea au obținut ambele câte două farfurii. 

Momentul inedit al probei a aparținut lui Scărlătescu: el a decis să folosească o amuletă prin care câțiva concurenți de la celelalte echipe au gătit legați câte doi spate-n spate. 

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a participat la șapte battle-uri consecutive, ajungând să-i fie eliminați și câțiva concurenți. Pare că nici celorlalți concurenți nu le-a părut așa rău că Scărlătescu a reușit după șapte battle-uri să obțină o victorie.

"Sincer, deja parcă îmi era milă de ei," a spus una dintre concurentele lui chef Florin Dumitrescu. 

Juriul a fost unul inedit în această seară: a fost format din copii care studiază bucătăria la școala lui chef Ștefan Popescu, toți având vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Aceștia au fost deosebit de duri în judecarea farfuriilor echipelor, având uneori cuvinte foarte dure. În cele din urmă, farfuria lui Cătălin Scărlătescu i-a convins. 

Chefi la Cuțite 30 mai 2023. Proba duelului

La duel au intrat așadar echipele lui Cătălin Bontea și ale lui Florin Dumitrescu. Concurenții au avut de gătit folosindu-se de anumite sosuri. Pentru a decide cu ce sos va găti fiecare, s-au tras bilețele, iar concurenții au încercat să se încurce între ei dându-și cele mai grele sosuri, sperând că lor le vor rămâne cele mai ușoare. Proba a fost una ușoară pentru bucătarii profesioniști, dar pentru cei amatori lucrurile nu au fost chiar floare la ureche, având în vedere că au avut de pregătit sos olandez, bernez sau remoulade. 

Florin este cel eliminat, de la echipa lui Sorin Dumitrecu. Acesta a avut de gătit maioneză cu usturoi.

"Nu pot să plâng după Florin pentru că a făcut o foarte mare greșeală," a spus Florin Dumitrescu. 

2. -imagine fara descriere- (florin-eliminat-chefi-la-cutite.jpg)

Totuși, Sorin Bontea a ales să-l salveze pe Florin, folosindu-și o amuletă: "Poți salva de la eliminare un concurent din echipele adverse". 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel