Eliminare Chefi la Cuțite 14 noiembrie 2022. A ieșit din concurs unul dintre concurenții cu cel mai mult bun simț

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Prima ediție a acestei săptămâni din Chefi la Cuțite a început cu o nouă eliminare. 

Cătălin Scărlătescu a dat răspunsul corect la ghicitoarea Ginei în ediția de luni, 14 noiembrie la Chefi la Cuțite. Ghicitoarea se referea la persoanele care îi vor juriza, astfel că el a avut primul cuvânt de spus. În juriu au fost "trabantiști" români, posesori de astfel de mașini care au ajuns deja de epocă.

Astăzi s-a gătit în funcție de culori, iar Cătălin Scărlătescu a decis pentru fiecare echipă ce culori vor avea în farfurie. Dacă Bontea și Scărlătescu au fost mulțumiți de ce au reușit să pună în farfurie, nu același lucru îl putem spune de Florin Dumitrescu care a ajuns din nou să aiba șase membri în echipă, însă fără nici un folos după cum s-a dovedit în această seară. 

"Am avut cea mai nasoală farfurie de pe masă. Sunt primul care o zic. De culori ne-am ținut, am fost singurii care ne-am ținut exact de probă. Chiar am meritat să pierdem azi la zero," a spus Florin Dumitrescu.

Brigita nu pare să se fi integrat prea bine în echipa lui Florin Dumitrescu, dar a reușit să ajute cu priceperea sa. Reamintim că Brigita a fost salvată de amuleta lui Florin Dumitrescu după ce teoretic ar fi trebuit să iasă din concurs, gătind cea mai proastă farfurie ediția trecută, atunci când se afla în echipa lui Cătălin Scărlătescu. 

În cele din urmă, tot Cătălin Scărlătescu a fost cel care a câștigat proba cu doar patru oameni rămași în echipă. Astfel, Scărlătescu a obținut 7 farfurii, Bontea 4 farfurii, iar Dumitrescu nici o farfurie. 

Eliminare Chefi la Cuțite 14 noiembrie 2022. Proba duelului

La proba duelului, concurenții au fost obligați să gătească preparate care să se potrivească cu diferite tipuri de vin. Concurenții au extras bilețele, iar acestora le-au căzut diferite tipuri de vin.

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-chef-sorin-bontea.JPG)

Brigita a zis că va găti clasic și nu va mai risca nimic, după ce în ediția trecută a fost eliminată. Raluca de la echipa lui Florin Dumitrescu s-a ars la mână atât de rău încât a spus că a auzit sfârâituri când a pus mâna pe tigaia încinsă: "Eu în momentul ăsta nu mai am amprentă la deget, atât de tare m-am ars," a spus Raluca. 

De departe surpriza serii a fost Gigi care a obținut punctajul maxim: 15 puncte 

Iată punctajele obținute luni seară, 14 noiembrie, la Chefi la Cuțite:

Raluca - 14 puncte

Manciu -12 puncte 

Gigi - 15 puncte 

Gabi - 13 puncte 

Ștefania - 13 puncte 

Oxi - 15 puncte 

Paco - 13 puncte 

Flori - 12 puncte 

Brigite - 9 puncte 

Florin - cuțitul de aur al lui Dumitrescu - 9 puncte 

Andrei Mihalcea de la echipa lui Sorin Bontea a fost eliminat cu 8 puncte! 

"Sunt foarte mândru de ce am realizat. Nu credeam că o să trec de boot-camp. Nu știu eu să gătesc asiatic și de-astea. N-am fost în stare să fac mai bine decât Cuțitul de Aur al lui Dumitrescu și să fie el cel eliminat. A fost o super experiență. Am mai trăit o astfel de experiență doar când s-a născut fiica mea. M-am bucurat foarte mult, urmăresc emisiunea de mulți ani și a fost o onoare, un privilegiu foarte mare să fac parte din echipa lui chef Bontea. Am fost de multe ori mai mult un fan în această emisiune decât un concurent în adevăratul sens," a spus Andrei Mihalcea, unul dintre concurenții cu cel mai bun simț care au participat la această emisiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel