Elena UDREA, reacție la o postare CONTROVERSATĂ a Danei BUDEANU: „Pentru băieții care cred că Facebook-ul te face bărbat...“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Stilista Dana Budeanu stârnește un nou val de controverse, după ce și-a expus părerile în stilul său caracteristic despre ținutele unor bărbați celebri de la noi. Elena Udrea a apreciat comentariile cumetrei sale...

Nașa fetiței Elenei Udrea a făcut o serie de comentarii în cadrul celui mai nou episod al rubricii sale de modă, pe care o prezintă pe YouTube, postare care deja a devenit virală printre utilizatorii rețelelor de socializare.

Și Elena Udrea a distribuit postarea videao a Danei Budeanu, însoțită de următorul mesaj: „Pentru baietii care cred ca Facebook-ul te face barbat...Cei care se numesc Andrei se exclud, astazi...???? Keep going, nasa!????“, a scris Elena Udrea pe Pagina ei de Facebook.

Citește și: Dana Budeanu a fost DATĂ AFARĂ de la Pro TV, în urma scandalului cu spitalul

De precizat că Dana Budeanu a fost nașa de botez a fetiței fostei ministre a Turismului. Budeanu avea o colaborare cu Pro TV, reziliată de televiziune după scandalul în care stilista presifla activitatea ONG-ului sociației Dăruiește Viață prin care se construiește un spital. „Ăștia căcare face ei un spital vrea să doneze Pintea un aparat dă radioterapie". Mesajul a fost distribuit și de primarul general Gabriela Firea, prietenă foarte bună cu Budeanu.

„Ce bărbat e ăla care se pensează?! Ce mai vreți de la noi, după ce vă pensați? Ce bărbat e ăla care fumează slimuri, care suge gadgetul ăla, țigara aia electronică. Bărbații care fumează sunt ăia din reclama Marlboro veche. Voi ați văzut vreodată vreun fătălău prin filme?! E total feminin să faci asta, ești bărbat, fumează și atât. E același lucru ca fătălăii care-și comandă cocktail la bar, e penibil”, a transmis Dana Budeanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel