Elena Udrea, în fața instanței: „Am crezut că s-au schimbat lucrurile de un an și jumătate“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul în care fosta ministră este acuzată de procurorii DNA de luare de mită şi spălare de bani.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a ajuns astăzi în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti. Astăzi are loc un nou termen în dosarul în care fosta ministră este acuzată de procurorii DNA de luare de mită şi spălare de bani.

 În acelaşi dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, este acuzată de instigare la spălare de bani şi delapidare. Dosarul vizează finanţarea ilegală a campaniei electorale a lui Traian Băsescu în anul 2009. 

 Înainte de intrarea în sala de judecată, Elena Udrea nu a vrut să facă prea multe declarații, rezumându-se doar la a spune că „În continuare trebuie să îmi dovedesc nevinovăție. Am crezut că s-au schimbat lucrurile de un an jumătate“. 

Procesul care vizează presupuse fapte de corupţie în legătură cu finanţarea campaniei electorale din 2009, în care este judecată Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, se reia, joi, sub autoritatea unui nou judecător stabilit de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) după ce primul magistrat s-a pensionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel