Elena, mesaj terifiant postat pe Facebook înainte de a se prăbuși în munții din Nepal

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Elena, mesaj terifiant postat pe Facebook înainte de a se prăbuși în munții din Nepal / Foto: Facebook
Elena, mesaj terifiant postat pe Facebook înainte de a se prăbuși în munții din Nepal / Foto: Facebook

Elena era blogger de călătorii ș abia aștepta să ajungă în noua locație de pe lista ei, Munții Nepalului. Acest lucru îl dovedește poza postată cu ea, foarte fericită, chiar cu câteva minute înainte să își piardă viața în „avionul morții”.

Elena Banduro a făcut o postare pe pagina sa de Facebook cu un mesaj care a sensibilizat o lume întreagă, cu doar câteva minute înainte de prăbușirea avionului Yeti Airlines în munții din Nepal.

Femeia de naționalitate rusească a fost declarată prima victimă care a murit în accidentul aviatic tragic din Nepal, în urmă căruia cel puțin 68 de persoane au plecat spre ceruri.

Elena Banduro, în vârstă de 33 de ani, postase pe Facebook și Instagram un selfie zâmbitor cu doar câteva momente înainte ca avionul să se prăbușească într-un defileu, unde a izbucnit instant în flăcări.

Vezi și: Accident aviatic cutremurător. Cel puțin 40 de oameni au murit în urma prăbușirii unui avion în Nepal. VIDEO

 

Elena Banduro, bilet de avion direct spre moarte

 

Rusoaica se afla la începutul carierei sale de blogger de călătorii. Aceasta își programase excursia în Nepal de mult timp și era foart entuziasmată de ea. Tânăra își ținea tot timpul la curent urmăriorii de pe rețelele sociale, astfel că le-a scris chiar cu câteva momente înainte de tragedia din munții Nepalului.

Influencerul a postat o fotografie cu ea în avion, în descrierea căreia și-a îndemnat fanii să facă o excursie în Nepal și ei.

„Mergi în Nepal!”, era mesajul unei poze cu Elena, care a plecat prea repede dintre noi.

Elena locuia în Moscova și lucra ca manager de social media în capitala Rusiei. Îi plăcea să călătorească mult prin cele mai exotice locații și posta totul pe un blog de turism.

Vezi și: Accidentul aviatic din Nepal, filmat. Un pasager a făcut live pe Facebook din avion - VIDEO

 

Tragicul accident i-a luat viața atât Elenei, cât și a bebelușului ei nenăscut

 

Apropiații rusoaicei au rămas într-o baltă de lacrimi, atunci când au aflat vestea. Aceștia au dezvăluit că Elena era gravidă în trei luni și se afla în drum spre Nepal pentru a-și vizita partenerul în momentul morții sale, conform Zeenews.

Fanii bloggerului de călătorii au umplut rețelele de socializare cu regrete și condoleanțe aduse familiei, pentru tânăra femeie. Una dintre susținătoarele ei a numit-o pe Elena „cel mai strălucitor și mai bun suflet pe care l-am cunoscut”.

"Momentele de fericire se transformă brusc în tristețe. Scenele accidentului aviatic sfâșietor și tragic de ieri din Pokhara, Nepal ne-au lăsat fără cuvinte. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familiile celor îndoliați în accident. Condoleanțe din suflet!", au mai scris cei care au cunoscut-o pe Elena Baduro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel