Șeful RAR Constanța, membru marcant PSD, SCANDAL cu o gravidă care și-a permis să îl claxoneze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un consilier județean PSD și totodată șef al unei instituții publice din Constanța, Adrian Bizineche, este acuzat că ar fi agresat o femeie însărcinată într-o parcare din Mamaia.

O femeie însărcinată în patru luni reclamă faptul că un bărbat a sărit, aseară, să o bată într-o parcare din Mamaia pe motiv că l-ar fi claxonat să se dea la o parte! Cel în cauză este șeful Registrului Auto Constanţa și totodată consilier județean PSD, Adrian Bizineche.

Potrivit IPJ Constanța, „ieri, în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea din zona Summerland a avut loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei apelante, un bărbat de 36 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat, împreună cu soția sa, de 23 de ani, în parcare, de către un bărbat, de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Menționăm faptul că ambele părți implicate au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt", transmit reprezentații IPJ Constanța. 

Adrian Bizineche este șeful Registrului Auto Român, Constanța. Însă acesta este cunoscut, mai degrabă, datorită sferelor de influență și interese în care și-a desfășurat sau își desfășoară afacerile. Potrivit presei locale, Bizineche a fost asociat cu Emanuel Muntmark (unul dintre cei mai importanți investitori pe piața eolienelor) și cu o firmă care aparținea lui Valentin Gheorghe Ionescu, co-inculpat în dosarul ”Retrocedărilor”, alături de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și alți 30 de inculpați. Ionescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare în acest dosar. Conform aceleiași surse, Bizineche a fost implicat și în Atmosphere Wellness, locul său în firmă fiind luat ulterior de firma KLD Services, care îl are ca asociat pe Sorin Strutinsky, care apare implicat în alte dosare alături de Radu MAzăre și Nicușor Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel