Amenințări cu bătaia și înjurături, în ședința PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Noile tabere din PSD s-au confruntat în ultimele zile, când au avut loc două ședinte importante. S-a amenințat cu demisia, și chiar cu bătaia.

Se pare că argumentele nu au mai fost suficiente, iar taberele au trecut la amenințări cu bătaia, înjurături, țipete și dezvăluiri, susține Realitatea TV.

Unul dintre protagoniștii ședinței cu scântei a fost Marian Oprișan, care a trecut de partea Vioricăi Dăncilă. Prin urmare, liderul PSD Vrancea, baronul Oprișan i-a pus la punct pe toți cei care nu au fost de acod cu Dăncilă.

Certurile de la vârful PSD au început cu o seară înainte de Comitetul Executiv Național, când, la o întâlnire la Parlament, Viorica Dăncilă a insistat cu organizarea Congresului până la finalul acestei luni.

”Viorica, eu nu cred că este bine pentru partid,", i-ar fi spus atunci Paul Stănescu, potrivit unor surse din PSD, citate de Realitatea TV.

Paul Stănescu și Marcel Ciolacu nu au fost de acord ca congresul în care se decide noul președinte PSD să fie organizat așa de curând, cum dorește Viorica Dăncilă. Amândoi au amenințat cu demisiile, însă doar Paul Stănescu a mers până la capăt.

Viorica Dăncilă a bătut din picior și a ținut-o pe a ei - Congres în luna iunie.

”Sunt dispusă să-mi pun mandatul pe masă", a ameninșat Dăncilă.

”Practic ne-a pus să alegem: nu sunteți de acord cu mine, îmi dau demisia și pierdem guvernarea", a dezvăluit un lider PSD  pentru Realitatea TV.

Ciolacu și Oprișan s-ar fi amenințat chiar cu bătaia, în aceeași ședință."Vrei bătaie, Oprișan?", i-ar fi spus Ciolacu lui Oprișan, potrivit surselor citate.

Până la urmă, Dăncilă a avut câștig de cauză.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel